Jocuri gratis pentru copii
Home » Termeni si conditii
Joc aleator Lista jocuri Planse de colorat
Alte categorii

Termeni si conditii

Va rugam sa parcurgeti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Vizitarea/utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati folosirea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.gratis-jocuri.ro

Definitii:

Denumim urmatorii termeni pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare a acestui site.

Utilizator: orice persoana care acceseaza serviciile oferite prin intermediul www.gratis-jocuri.ro
Serviciu: Acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii, transmise prin Internet, folosind www.gratis-jocuri.ro

Conditii de utilizare. Garantii

a) Site-ul www.gratis-jocuri.ro este furnizat pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. Echipa www.gratis-jocuri.ro nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, echipa www.gratis-jocuri.ro fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului.

b) Orice informatie obtinuta prin folosirea serviciilor oferite de catre www.gratis-jocuri.ro poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

c) Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzatoare si sa nu actioneze echipa www.gratis-jocuri.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de echipa www.gratis-jocuri.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

d) Echipa www.gratis-jocuri.ro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, echipa www.gratis-jocuri.ro fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului.

Limitarea raspunderii

Jocurile din www.gratis-jocuri.ro pot fi regasite pe o multitudine de alte website-uri (sunt considerate ca apartinand domeniului public) si sunt prezentate aici in conformitate cu "second party site's policies". Daca considerati insa ca unul dintre aceste jocuri nu ar trebui sa apara in website, va rugam sa contactati si le vom scoate cat de repede posibil.
^ Sus
Real Time Web Analytics